تبلیغات
سخن های زیبا - برنج لقمه ای
 
سخن های زیبا

کد بانو هااااا

طرز تهیه برنج لقمه ایسیمرغ:

مواد لازم برای تهیه ی برنج لقمه ای:

برنج – یک پیمانه

آب – دو پیمانه

نمک- یک قاشق چایخوری

روغن – یک قاشق سوپخوری

ماست – دو قاشق سوپخوری

سیب‌زمینی آبپز شده – سه عدد

تخم‌مرغ – یک عد

مواد داخل لقمه:

پیاز خلال شده – یک عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی – نصف یک عدد

فیله مرغ – سه عدد

هویج خلال شده – یک عدد بزرگ

نمک و فلفل – به میزان لازم

روغن – به میزان لازم

آب لیمو – به میزان لازم

طرز تهیه ی برنج لقمه ای:

یک پیمانه برنج را پس از شستشو با آب و یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق سوپخوری روغن روی گاز گذاشته تا به صورت کته بپزد. قبل از کشیده شدن کامل آب برنج یکی دو بار آن را هم بزنید و دو قاشق ماست را به آن اضافه کنید و مجددا آن را مخلوط کنید. درظرف را ببندید و زیر گاز راکم کنید تا کته شود. دقت داشته باشید که به مرحله ته دیگ نرسد. برنج گلستان پخته را درظرف بریزید و بگذارید کمی خنک شود. یکی از سیب‌زمینی‌هایی را که آبپز کرده‌اید پوست کنده و با رنده ریز روی برنج رنده کنید. یک عدد تخم‌مرغ را به مخلوط برنج سیب‌زمینی اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد چسبندگی پیدا کند. از این مواد به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت گلوله درآورید سپس انگشت سبابه را روی گلوله برنج فشار دهید.آن را به شکل قایق کوچک درآورید و دور آن را با دست شکل دهید.

ته قابلمه‌ای را روغن بریزید و دو عدد سیب‌زمینی باقی مانده را حلقه حلقه کرده و ته ظرف بچینید. لقمه‌های قایقی شکل برنج را کنار هم روی سیب زمینی‌ها بچینید و ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا لقمه‌ها بپزد اما شکل خود را حفظ کند. دلیل چیدن سیب‌زمینی در کف ظرف در مرحله پخت قایق‌ها است که این قایق‌ها بخارپز شوند ضمن اینکه کف آن‌ها تغییر رنگ ندهد. لقمه‌های قایقی شکل را درظرف سرو بچینید داخل هریک را با یک تکه گوشت مرغ مقداری فلفل رنگی و خلال هویج پرکنید و با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. می‌توان این غذا را با ماست چکیده زعفرانی سرو کرد. بعد از پخت درتابه‌ای روغن بریزید و پیاز خلال شده را درآن تفت دهید تا کمی سرخ شود سپس فلفل دلمه‌ای رنگی خلال شده را به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید. فیله‌های مرغ را به صورت نوارهای پنج سانتی‌متری برش دهید و به مواد اضافه کنید و تفت دهید و نمک و فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید.






نوع مطلب : اشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
پنجشنبه 16 شهریور 1396 10:08 ق.ظ
Wow, wonderful blog layout! How long have you been running a blog for?
you made blogging glance easy. The entire look of your site is fantastic, let
alone the content material!
دوشنبه 30 مرداد 1396 09:49 ق.ظ
I like the valuable info you provide on your articles.

I will bookmark your blog and take a look at once
more here regularly. I'm moderately certain I'll be informed plenty of new stuff proper right
here! Good luck for the following!
دوشنبه 16 مرداد 1396 08:44 ب.ظ
I need to to thank you for this very good
read!! I definitely enjoyed every bit of it. I have you book marked to look at new things you
post…
یکشنبه 1 مرداد 1396 03:08 ق.ظ
This is really interesting, You're a very skilled blogger.
I've joined your feed and look forward to seeking more of your magnificent post.

Also, I have shared your website in my social networks!
شنبه 23 اردیبهشت 1396 09:04 ق.ظ
Your way of explaining all in this paragraph is in fact pleasant, all be able
to easily understand it, Thanks a lot.
پنجشنبه 31 فروردین 1396 04:41 ق.ظ
Your method of describing all in this article is genuinely good, all be capable of simply understand it, Thanks a
lot.
یکشنبه 20 فروردین 1396 02:21 ب.ظ
My partner and I stumbled over here coming from a different web address and thought I should check things out.
I like what I see so i am just following you. Look forward to looking into
your web page yet again.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی


دریافت كد ساعت
اس ام اس های تصادفی
ابزار وبلاگنویسی
چت با مدیریت
کد وضعیت یاهو در وبلاگ

كد ماوس

 
 
بالای صفحه